Хасково

Мъж напълни чантата си в магазин с прах за пране, колбаси, взе телефона на продавачката и избяга

Две кражби са извършени през денонощието в Хасково, съобщават от полицията.

Първата е от хранителен магазин на улица „Стара планина“. Според продавачката на магазина, мъж поставил в чантата си 4 броя прах за пране, 16 колбаса и мобилния й телефон и избягал.

Втората кражба е от паркиран Опел на булевард „Стефан Стамболов“. След счупване на предното му дясно стъкло са задигнати портмоне с 300 лева и лични документи.

Двама мъже пък са задържани за кражби в хасковското управление. 20-годишен младеж от село Стамболово проникнал през незаключена врата на постройка към гараж в село Жълти бряг и откраднал акумулатор. До 24 часа в ареста е бил и 37-годишен хасковлия, задигнал от мазе на блок на булевард „Раковски“ детска количка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лошо
Лошо
08.10.2019 11:01 11:01

Герберите много изгладняха, крадът на ред каквото им падне.

Анонимен
Анонимен
08.10.2019 11:05 11:05
Отговор до  Лошо

Герберите крадат вече 10 години.

МВР
МВР
08.10.2019 11:02 11:02

Иначе Жандармерия извикаха ,че Ачката с този упраленски потенциал докара Хасково до Мексико на Балканите. Мъка за данъкоплатците.

Back to top button