Издирват легионера от Орешник за убийството на фелдшера

Регион

Бившият легионер Иван Пачелиев се издирва за убийството на 72-годишния фелдшер в тополовградското село Орешник.

Както Haskovo.info писа, тялото на мъжа беше открито тази сутрин в здравната служба. Сигналът до полицията е подаден след 10 часа от временния кмет на селото. По тялото има следи от насилие, като криминалисти разследват причините за смъртта, предстои и аутопсия.

Хора са видели сутринта Иван Пачелиев при фелдшера. В селото има стотици полицаи, разследващи, тук са и специалните сили.

Haskovo.info припомня, че през февруари миналата година Пачелиев се беше барикадирал в дома си в селото. Тогава отново с помощта на специалните сили той беше задържан, а по-късно освободен от съда срещу парична гаранция в размер на 5 000 лв.

Иван Пачелиев е бил част от Френския чуждестранен легион допреди 5 години, затова е преценено, че е опасен. Бил обучен за работа с оръжия и е участвал във военни действия.

Съдът освободи окончателно бившия легионер от Орешник

Убийство на фелдшер в Орешник, издирват извършителя

Един коментар по “Издирват легионера от Орешник за убийството на фелдшера

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.