Задържаха легионера за убийството на фелдшера в Орешник – ВИДЕО

Регион

37-годишният бивш легионер Иван Пачелиев вече е задържан за убийството на 72-годишния фелдшер Димитър Факиров в тополовградското село Орешник.

Както Haskovo.info писа, тялото на мъжа беше открито тази сутрин в здравната служба. Сигналът до полицията беше подаден след 10 часа от временния кмет на селото. По тялото има следи от насилие, като криминалисти разследват причините за смъртта, предстои и аутопсия.

Хора са видели сутринта Пачелиев при фелдшера. В селото дойдоха стотици полицаи, разследващи, както и специалните сили, който в крайна сметка задържаха издирвания мъж в къщата му без да е използвана сила.

Haskovo.info припомня, че през февруари миналата година Пачелиев се беше барикадирал в дома си в селото. Тогава отново с помощта на специалните сили той беше задържан, а по-късно освободен от съда срещу парична гаранция в размер на 5 000 лв.

Иван Пачелиев е бил част от Френския чуждестранен легион допреди 5 години, затова е преценено, че е опасен. Бил обучен за работа с оръжия и е участвал във военни действия.

Издирват легионера от Орешник за убийството на фелдшера

Съдът освободи окончателно бившия легионер от Орешник

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.