Хасково

Диабетоболните в Хасково няма да катерят 4 етажа

Сградата, където ще се помещава клубътСъюзът на диабетоболните в Хасково да ползва под наем сградата на ул. „Генерал Карцов“ 3 ще гласуват след седмица общинските съветници. Това е бивш пенсионерски клуб. Той се помещава на първия етаж и по този начин болните хора няма да имат затруднения да го ползват, мотивира предложението си кметът Георги Иванов.

Както Haskovo.info писа, на предишно заседание местният парламент реши да предостави на съюза офис на четвъртия етаж на ул. „Ивайло“ 1. Оказа се обаче, че сградата е без асансьор и няма как трудноподвижните хора да се изкачват до там, обясни тогава председателят на Съюза на диабетоболните в града Петър Дялков.

Новото помещение диабетоболните ще ползват за срок от 2 години. Предложението е те да плащат по 49 лева месечен наем за него, както и всички текущи разходи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button