Регион

Обвиняват легионера Пачелиев в убийство на медицински специалист, издирват хладното оръжие

Бившият легионер Иван Пачелиев ще бъде обвинен в убийство на медицински специалист, при и по повод изпълнение на служебните му задължения, съобщи окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев. Пачелиев е задържан за 24 часа, като мярката му ще бъде удължена на 72 часа.

Убийството на 72-годишния фелдшер Димитър Факиров в здравната служба на тополовградското село Орешник вдигна на крак спецслужбите вчера. След няколкочасова операция беше задържан заподозреният бивш легионер, който преди година и половина стреля срещу полицаи и се барикадира в дома си. След това беше освободен от съда срещу парична гаранция.

Сега голяма част от ситуацията вече е изяснена, установени са свидетели, иззети са записи от видеонаблюдението. Задържаният не съдейства за решаване на ситуацията. Продължава издирването на хладното оръжие, с което е извършено убийството.

Окръжният прокурор обясни, че по това обвинение, което ще му бъде повдигнато, Иван Пачелиев го грозят от 20-30 години затвор, доживотен затвор или доживотен без право на замяна.

Задържаха легионера за убийството на фелдшера в Орешник – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
09.10.2019 15:27 15:27

ПСИХОПАТ ДО ЖИВОТ ДА ЛЕЖИ

ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
09.10.2019 15:28 15:28

ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ЩЕ СТАНЕ БУЛКА ЩЕ ГО СКЬСАТ ОТ СЕКС

Анонимен
Анонимен
09.10.2019 22:28 22:28
Отговор до  ГРАД КОЗЛОДУЙ

От личен опит ли знаеш ?

Back to top button