Хасково

Не се знае знае ли се кои са новите общински съветници

Стоянова, Вълкова и Александров

Стоянова, Вълкова и Александров

Двама нови общински съветници ще положат клетва преди заседанието на местния парламент следващия петък. Все още обаче няма решение на общинската избирателна комисия кои ще бъдат те. Най-вероятно това ще са Светослава Стоянова и д-р Стефка Вълкова.

Влизането в общински съвет на двама нови съветници се наложи след като Делян Добрев и Фани Христова бяха избрани за народни представители. На тяхно място трябва да влязат следващите в листата на ГЕРБ за местните избори преди две години. Това са Румен Данев и Светослава Стоянова, които вече бяха посочени от избирателната комисия.

Данев обаче вече бе назначен за областен управител на Хасково и това налага ОИК да вземе ново решение, в което да посочи началника на Нервно отделение д-р Вълкова като общински съветник. Очаква се то да е готово през следващата седмица.

Възможен е обаче и трети вариант. Тъй като икономистката Светослава Стоянова в момента е в майчинство, тя би могла да откаже да бъде общински съветник. Тогава на общинската избирателна комисия ще се наложи да издаде трето решение, в които да фигурира името на шефа на метеорологичната станция Спас Александров, който е следващият в листата на ГЕРБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button