Хасково

БЧК с кампания за хора с ниски доходи в Хасковско

68.5 кг. пакетирани храни са събрани за последните три месеца в съвместната кампания на БЧК и търговска верига, която има магазини в Хасково, Свиленград и Харманли.

Продуктите са разпределени между самотни възрастни, хора с увреждания и семейства с ниски доходи, които не могат да задоволят основните си жизнени потребности, съобщиха от Областния съвет на БЧК в Хасково.

Кампанията е дългосрочна и ще продължи да подпомага граждани в неравностойно положение. Клиентите на магазините, които желаят и имат възможност, могат да закупят трайни хранителни стоки и да ги оставят в обозначена кошница за пазаруване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен (нерегистриран)
Анонимен (нерегистриран)
11.10.2019 13:50 13:50

Отиде си Евгени Кутелов. В разцвета на младостта. Остави две малки деца сирачета. Васил, баща му кога бе най-доброто ченге, никой не подаде ръка на Евгени. Дано някой не сме засегнали. За което се извиняваме и тъжим за Него. Бог да го прости., Евгени. Дано е на по-добро място. Мъка и на Васил и Красимира, и на живите… Така е отредил горния, да се срещаме само на лоши поводи, а и такива, които не могат за последно да изпратят близките си.

Малчо
Малчо
11.10.2019 14:54 14:54

В БЧК се подвизават невъзпитани и безпардоно ниско интелигентни млади хора. Научете ги поне на обноски и доброта! Мен ако питате ..те нямат място в такава организация.

Back to top button