Родители: Никой не чисти детската площадка до църквата „Св. Димитър“, вече има умрели животни

Хасково

За мизерия на детската площадка до южния вход на църквата „Св. Димитър“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Родителите казват, че никой не чисти площадката, която е замърсена и не се поддържа. До люлките има умряла котка, а около пейките – боклуци. Хора от квартала си разхождали кучетата там, които също цапали. Вечер пък се събирали младежи, които оставяли отпадъци след себе си.

Боклуци

Хората вече се притесняват да водят децата си на площадката. Те настояват да се вземат мерки по поддръжката й и нейното редовно почистване.

ИЗПРАТИ НОВИНА

6 коментара

  • Всичките тези боклуци сa напрaвени от хората, кучета не цапат с разни шишета ,хартии и всякакви боклуци, седете си в мизерията като цапате.

  • Кучето е умряло от смях след като е прочело тази статия! Пък и от този сайт бъкан със спам реклами може да е лепнало нещо!

  • На селяндурите все някой е длъжен да им чисти, това което те са осрали …
    То предполагам площадката сама е замърсила, едва ли е от майките дето кибичят по цял ден там …

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.