Търсят с конкурс 7 разузнавачи за полицията в Хасковско

Хасково

Конкурс за 7 вакантни места за разузнавачи в областната дирекция на полицията в Хасково обявиха от МВР.

Две от местата са в отдел „Криминална полиция“ на областната дирекция в група „Противодействие на престъпления в отраслите на икономиката“. Други две са в същия отдел в група „Противодействие на престъпления във финансово-кредитната система“.

Две места има за криминална полиция в Районно управление – Димитровград. Разузнавач се търси и в Районно управление – Свиленград.

Сред изискванията са кандидатите да са само български граждани и да не са осъждани. Те не трябва да са по-възрастни от 40 г.

Конкурсът включва изследване на физическата годност, психологично изследване и заключително интервю. Процедурата трябва да се проведе до 2 месеца.

20 коментара

 • Ако обърнете внимание Хасковската дирекция няма отдел „Икономическа полиция“ а всичко е под шапката на агент Джинджърфред в „Криминална полиция“. Може би за това целият град беше овладян и изкупен от мафията под зоркият поглед на дебилите в управлението на Хасковската полиция.

 • А разузнавачи в областната дирекция на полицията в Хасково ще имат ли право да разследват „Дирекцията“ за престъпления от икономически характер, престъпления по служба и връзки с местната мафия ?

 • Верно ли няма отдел Икономическа полиция в Хасково.
  Е това обяснява всичко за сервитьорите с рисково поведение в града и ядящият баници с тях директор на полицията Ангел Цанков ГАНЧЕВ.

 • От Криминална , гледайте си убийствата и грабежите и не се занимавайте с неща, който не са ви в компетенциите и менталните възможности каквато е работата в Икономическа полиция.

 • Няма смисъл от конкурс предварително нагласени са хората по нареждане на Цанков и приятели
  кадърни хора нямат място в системата имат нужда от тъпаци.Такива са правилата не знам до кога ще продължават къде е опозицията в Хасково да им изкара далаверите. Да влезе спец прокуратурата в Хасково само Гешев ще ги оправи.

  • Много сте прав , отвратенан съм от полисията в Хасково вси4ко е нагласено ! Проверка на прокуратурата

 • старши комисар Ганчев е най-корумпираният , толкова е корумпиран ,че извършва престъпления под псевдонима Цанков.

  • Напълно съм саглана , няма ли проверка за този 4овек ? Не си мъл4ете сигнализираите в София , нека го проверят ! Безо4лив !

  • Защо да е курвар?Всички знаят,че си има сериозна приятелка и уважа семейните ценности!В града и извън него се показва само с една жена,така че от морална гледна точка няма проблем.

 • АМИ ОЩЕ ЛИ Е НАСЕТО ЗАМ.ДИРЕКТОР НА ОБЩЕЖИТИЯТА?ТАЗИ ОТДАВНА НАВЪРШИЛА ГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ ЖЕНА.ИНСТИТУЦИИТЕ В ХАСКОВО НЕ ВИЖДАТ ЛИ ТОВА.ТО БИВА,БИВА-АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ.

 • ТЯ ТАЗИ НЯМА НАЯЖДАНЕ-ЩЕ СИ СТОИ ТАМ ОЩЕ 100 ГОДИНИ.ЯХНАЛА Е ЗДРАВО МЕТЛАТА И СЕ МИСЛИ ЗА НЕДОСЕГАЕМА.НА ВСИЧКО МУ ИДВА КРАЯ.ВСИЧКИ СА ПРОПИЩЯЛИ ОТ НЕЯ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ТЪРПИ ОСВЕН ЕДИН-ДИРЕКТОРА.

 • Това не е верно , вси4ко е нагласено . Конкурса мина , това е една голямя измама. Жалко за младите хора , няма развитие в тази държава . Без зна4ение знанията на конкурса трябава да си 4овек на директора, на тах не им трябват кадърни хора . Млади хора борете се за правата си и не мъл4ете , вие сте надеждата !

 • Няма смисъл от конкурс предварително нагласени са хората по нареждане на Цанков и приятели
  кадърни хора нямат място в системата имат нужда от тъпаци.Такива са правилата не знам до кога ще продължават къде е опозицията в Хасково да им изкара далаверите. Да влезе спец прокуратурата в Хасково само Гешев ще ги оправи.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.