Регион

Пожар заплашва симеоноградското село Константиново

ПожарГолям пожар заплашва симеоноградското село Константиново, съобщиха за Haskovo.info от Областна администрация. По спешност със заповед на областния управител Румен Данев бе свикано военното модулно формирование за гасенето на възникнали 3 огнища на пожари в землищата на селата Райново, Калугерово и Константиново.

Пожар е възникнал и в района на с. Нова надежда, Хасковско. Огънят се разпространява на голям фронт към с. Константиново, има опасност и за селото. Там са пренасочени военни и 9 пожарни коли за справяне със стихията и недопускането й до селото.

Кметът на община Симеоновград заедно с кметовете на селата са взели мерки за изкарване при необходимост на доброволци в помощ на пожарните екипи. Областният управител Румен Данев също е на мястото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button