Спорт

АФК громи с 6:1, „Хасково 1957“ стигна до 2:2 в Смолян

Футболистите на „Хасково 1957“ завършиха 2:2 при визитата си на новака „Родопа“ (Смолян) в среща от 11 кръг на Трета лига.

Резултатът за хасковлии откри Борис Бисеров. След това домакините направиха обрат, а за крайното 2:2 от дузпа се разписа Краси Илиев. Вчера Свиленград победи като домакин Димитровград с 1:0.

Футбол

В следващия кръг на 20 октомври от 16 часа Хасково приема „Марица“ (Пловдив), ден по-рано Димитровград домакинства на Карнобат, а Свиленград гостува на Несебър.

Футбол

АФК „Хасково“ продължава с победите си в областната група, като в 7 кръг на Ямача с 6:1 беше победен „Любимец 2000“. Емрах Юсуф реализира хеттрик, а по веднъж се разписаха Слави Стефанов, Стефан Русев и Христо Димитров. Първото попадение за сезона във вратата на хасковлии вкара от дузпа Емил Асенов.

В следващия кръг на 19 октомври АФК гостува на „Герганин извор“ (Бисер).

Снимки: Христо Тотев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button