Спорт

Хасковските хокеисти тренират с „Белите мечки“ на Левски-София

ХокейМалките състезатели от клуб „Ледена сила“ – Хасково ще трупат опит с първия си треньор Иво Николов. Хасковските хокей надежди заминаха на едноседмичен лагер в София и ще останат там до края на месеца, съобщиха за Haskovo.info от клуба.

Лагерът има за цел поощри и приобщи местния тим към голямото Хокей семейство. Затова по време на престоя си в столицата нашите хокеисти ще участват в тренировъчния лагер на Белите мечки на Левски-София. Организатор е отново треньорът на Левски Иво Николов. В обучителната им програма той е включил не само тренировки на лед, но и на сухо, теория, логически и забавни игри, футбол, плуване и видео прожекции. За последния ден от лагера са предвидени и няколко приятелски мача

Haskovo.info припомня, че на последния Hockey In Line турнир в средата на месец юни Хасково се завърна със сребърни медали, а две от децата на клуб „Ледена сила“ получиха покана за националния юношески отбор от Българската Федерация по Хокей.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button