Спорт

Григор почва срещу немец на US Open тази нощ

Григор ДимитровЮношеският шампион от US Open 2008 Григор Димитров ще дебютира тази нощ в мъжката надпревара на турнира от Големия шлем срещу № 281 в света Тобиас Камке от Германия. Съперникът на хасковския тенисист е на 23 години, а най-доброто му класиране в ранглистата на АТР е от юли миналата година – № 174.

Камке няма големи успехи на корта, единственото му участие на турнир от т.нар. „Голям шлем“ е било миналото лято, когато е загубил още в първия кръг на „Уимбълдън“- сочи личният му профил.

Играещият с „уайлд кард“ Григор Димитров дебютира в тазгодишното издание при мъжете на най-стария тенис турнир в света. Той обаче получи сериозна контузия по време на мача срещу руснака Игор Куницин и отпадна драматично още в първия кръг от схемата.

Срещата между Димитров и Камке днес е пета поред на 6-ти корт, което означава, че вероятно ще се играе в малките часове на нощта заради голямата часова разлика със САЩ. Мачовете на US Open започват от 18 часа наше време.

Ако победи немеца, първата ни ракета почти сигурно ще налети на водача в схемата на квалификациите Томаш Белучи. Тази пролет 21-годишният бразилец постигна най-високия връх в кариерата си – 63-то място в света, а в момента е № 68.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
12345
12345
25.08.2009 17:20 17:20

ПОНЕ ВЕДНЪЖ ПИШЕТЕ ПО КОЯ ПРОГРАМА ЩЕ ГО ДАВАТ

54321
54321
25.08.2009 20:00 20:00

[b]Точно този мач на Григор няма да го дават по никоя програма. Ще има единствено лайвскор в сайта на турнира. [/b]

Back to top button