Предизборната плакатна война в Хасково е в разгара си, само една партия с депозит

Хасково

Предизборната плакатна война в Хасково върви с пълна пара. Всяка сутрин част от залепените предния ден плакати осъмват покрити с такива на политическите опоненти. Част от плакатите дори се късат преди да бъдат залепени новите.

Два микробуса, облепени с агитационни материали на коалиция осъмнаха нашарени с червен спрей, сигнализираха от щаба. Бусовете са били паркирани в квартал „Бадема“.

Плакати

По наредба предизборни плакати могат да се лепят само на определените за това места, но всъщност тази забрана не се спазва изцяло. От общината съобщиха за Haskovo.info, че само една партия е внесла депозит за лепене на плакати.

От Общинската избирателна комисия коментираха, че досега нямат сигнал за нередности по лепенето на плакати. В Община Хасково е постъпил един сигнал за плакати, разлепени върху дървените къщички в центъра на града. Там е реагирано своевременно и агитационните материали са премахнати.

Всички новини за Местни избори 2019

5 коментара

  • Дпс, но доган много трябва да мисли с кого водното. А и аз съм за юритката и банкера, но както казват отвън вмро, няма как доган да одобри.
    Надеждата ни е в Д-р Ахмед Доган.
    Дано вземе правилното решение. Хасково е град със затихващи функции и вече старите макар и малцина хасковлии се познават. Георги Иванов направи много за града, но… А герб много говор не разбираем, яно при галка на частни уроци.

  • всички се бутат кой да налепи центъра а махлите освен ДПС други плакати няма.. (турчина си работи стабилно явно)

  • Ааа и Гошо с кравите лепи много. Огладня само кравите да пасе и иска пак Хасковлии да пасе

  • гошо сам си надраска бусовете за да влезе в новините и вие му се вързахте на номерата. Ние тези работи ги знаем нищо че пасем крави бай Гошо не сме толко смотани. Сега моге да измислиш и че са ти запалили нещо също става. Много те кефи да си жертва на системата

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...