Заради големия интерес: преглеждат безплатно още 2 дни за рак на гърдата в Хасково

Хасково

Часовете за безплатни прегледи за рак на гърдата за 17 и 18 октомври вече са заети, съобщиха за Haskovo.info от Специализираната болница за активно лечение по онкология в Хасково.

По тази причина от болницата обявяват още две дати за желаещите да си направят мамографски преглед в Лъчетерапевтичния комплекс в квартал „Болярово“. Новите дати са 24 и 25 октомври, като часовете остават същите – от 9 до 12 часа.

Прегледите са след предварително записване на регистратурата на телефон 0882 830 520 от 8:30 до 13:30 часа.

Октомври е световен месец за борба с рака на гърдата. У нас всяка година около 4 000 българки чуват диагнозата. Eдинственото най-силно оръжие срещу него е профилактиката. Един преглед може да струва човешки живот. Защото, открит рано, ракът на гърдата е лечим.

2 коментара

  • И какво е това предварително записване, след като телефонът е постоянно със зает сигнал?!? Всяка секунда ли някой звъни, че цял предиобяд не можахме да се свържем, звънейки три жени?

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.