Станислав Дечев: Никой не е по-голям от хляба, затова уважавам труда на всеки човек

Избори 2019

Хасковският хлебозавод е една от най-старите и бързообновяващите се местни фирми.

Това е така, защото тук се инвестират средства за модернизация на производството, за нови продукти, за нови пазари и не на последно място – инвестира се и в хората. Така трябва да се работи във всеки сектор на обществения живот, за да има реални резултати. Това каза при посещението си в най-голямата фирма за производство на хляб и хлебни изделия в Хасково кандидатът за кмет Станислав Дечев.

ГЕРБ

Той и част от бъдещите съветници от листата ГЕРБ посетиха производствената част на хлебозавода. Предприятието има капацитет от 80 хиляди хляба на ден при трисменен режим на работа. Сега основните производствени процеси са автоматизирани и пътят на хляба от брашното до пакетирането се случва без пряка човешка намеса, обясни директорът на завода.

ГЕРБ

Никой не е по-голям от хляба, затова изпитвам огромно уважение към всеки, който работи тук, каза при срещите си с работещите в хлебозавода Станислав Дечев. Впечатлен съм от условията на труд тук, както и от инвестициите, които са направени в завода, подчерта кандидатът за кмет на ГЕРБ. Но тук, в района на хлебозавода и в близкия квартал ни чака много работа, заради бездействието, продължило 20 години, подчерта Станислав Дечев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

loading...