Спорт

Гришо падна на старта в Стокхолм

Юбилейната победа №300 в Тура на най-добрия ни тенисист Григор Димитров ще трябва да почака още.

Първата ни ракета загуби мача си от втори кръг на турнира в Стокхолм, допускайки обрат от Сам Куери. Така хасковлията, който е поставен под №2, не успя да мине победа №299 на пореден турнир след ранните загуби в Ченду и Пекин, съобщава TennisKafe.com.

Бившият №3 не откри с успех европейското турне на хард на закрити кортове, след като спечели равностоен първи сет, а след ранно допуснат брейк във втория не получи шанс да се върне в срещата. В решителната част бе надиграван в дълги периоди и спаси скрит мачбол в края, преди да отстъпи в тайбрек.

Димитров и Куери вече имат четири мача помежду си. Най-добрият ни тенисист бе със стопроцентов актив досега. През 2013-а го победи във Вашингтон, две години по-късно реализира обрат в Куинс, а през 2017-а го елиминира на осминафинал в Шанхай без да му даде сет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.10.2019 22:13 22:13

Че то не се е очаквало друго

Анонимен
Анонимен
17.10.2019 14:36 14:36

Е това новина ли е

Back to top button