Хасковска гимназия със зелена класна стая в Деня за почистване на природните паркове

Любопитно

Ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ почистиха двора и зелените площи около своето училище. Децата засадиха дръвчета, храсти, цветя и билки, за които ще полагат грижи.

Инициативата е по повод 17 октомври – Национален ден за почистване на природните паркове. Растенията, билките и материалите за почистване са осигурени със средства по проект на училището към ПУДООС за създаване на зелена класна стая.

Гимназия

Инициативата за почистване и озеленяване бе на ученици от специалности „Организация на хотелиерството“ и „Организация на туризма“, участващи в инициативата „Our Earth, Our Responsibility“ за тази учебна година в платформата eTwinning.

Гимназия

Гимназията получи и Национален знак за качество по eTwinning за представяне на културното наследство „Talk to me“ с талисман куклата Тереза.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.