Любопитно

Голям концерт и почетен знак от президента за 150-годишнината на „Св. Иван Рилски“

150-годишният юбилей на хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ беше отпразнуван с голям концерт в читалище „Заря“ пред препълнен с публика салон.

Директорът Тонка Ченгелова поздрави всички с юбилея и изказа своята благодарност към бившите и настоящите учители, ученици и директори на училището. Тя прие от президентството почетния знак на президента Румен Радев. Галя Тодорова – старши експерт по организация на средното образование в РУО – Хасково връчи на Ченгелова плакет за високи постижения. Поздравления отправиха временно изпълняващият длъжността кмет Велин Балкански и временно изпълняващият длъжността областен управител Стефка Здравкова. Получиха са десетки поздравителни адреси и много цветя.

Празник

В концертната програма се представиха „Големите гайди“ от Асеновград, певиците Петя и Михаела Маневи и преподавателят Светлана Вътева, вокална група „Звезден блясък“, мажоретният състав, балетна школа „Алегро“, балет „Тангра“, вокална група „Южняче“, ансамбъл „Златна Тракия“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петър
Петър
17.10.2019 21:33 21:33

Страхотно! Иска ми се отново да съм с вас. Отново в това прекрасно училище!

Back to top button