Хасково

Задържаха шестима с наркотици в Хасковско

Четирима жители на кърджалийското село Стремци са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера в 4 часа автопатрул е спрял за проверка на булевард „България“ в Хасково товарен автомобил Пежо с водач 27-годишен мъж. В колата с него са пътували мъже на 39, 42 и 40 г., всички познайници на полицията. В дрехите на последния полицаите открили 2 хартиени сгъвки с бяло кристално вещество с тегло 1 грам – пико. В сенника на колата са намерили още една подобна сгъвка със същия наркотик, за които мъжете споделят, че не знаят как се е озовала там. Четиримата са задържани до 24 часа.

Димитровградските криминалисти пък са задържали младеж с дрога. Снощи в 22:15 часа те са проверили в село Добрич младежа на 23 г. от първомайското село Градина. В дрехите му са открили свивка с тегло 5.55 грама, реагираща при полеви нарко тест на канабис.

Тази сутрин униформените полицаи от управлението в града са стартирали още едно бързо производство срещу 21-годишен. В 3:15 часа на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград младежът забелязал патрулната кола и побягнал. След 50 метра е хванат и казал, че избягал, защото бил употребил наркотик. Последвала е проверка в жилището му на улица „Софроний Врачански“, където е намерен метамфетамин с тегло 0.28 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button