Специализиран микробус ще транспортира избирателите с увреждания в Хасково

Хасково

Хората с увреждания в Хасково ще гласуват на местните избори на 27 октомври в секция 79 на булевард „България“ 164, където е Клубът на инвалидите.

Секцията е снабдена със специална рампа за достъп до помещението. За целия изборен ден от общината ще бъде осигурен микробус с падащ борд за транспортирането на избиратели с увреждания до секцията, съобщават от Общинската избирателна комисия.

Заявките от нуждаещите се да използват този транспорт ще се приемат от дежурни на телефони 038/59 01 64 и 0886 500 771 от 7 до 19 ч. в деня на изборите и при евентуален втори тур на 3 ноември.

Пред сградата, в която ще се помещава секция 79, ще бъдат осигурени три паркоместа – две за автомобили и едно за инвалидни колички. На входа на сградата ще бъде поставена табела, обозначаваща допълнителното предназначение на секцията.

Всички новини за Местни избори 2019

Един коментар по “Специализиран микробус ще транспортира избирателите с увреждания в Хасково

  • Старите няма откъде да четат. Пишат, с най-голям процент е човека на Георги Иванов за кмет. Излишно разкарване. Виж кои хора ни определят съдбите, и квартал хихи,, република,, -,, Орфей,, хихи.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.