Регион

Канализацията на две улици готова за празника на Любимец

ЛюбимецКанализацията на улиците „Тракия“ и „Стара планина“ в Любимец ще бъде завършена до края на лятото, съобщиха от тамошната общинска администрация. Въпреки че отпуснатите средства от Министерството на регионалното развитие и благоустройството са били по-малко от предвидените, улица „Тракия“ ще бъде асфалтирана, ще бъде подновена канализацията и счупените тръби от старата водопроводна мрежа.

Всички домакинства на улица „Стара планина“ вече са включени в канала. Подмяната на канализацията и водопровода приключи преди седмица, предстои валиране и асфалтиране на улицата. 

Ако ремонтните дейности вървят по план, за празника на Любимец общината ще може да се похвали с още една изпълнена задача от програмата за развитие на града.

Haskovo.info припомня, че празничните прояви по случай 40 години от обявяването на Любимец за град стартираха в сряда. Днес неговите жители и гости могат да се включат в турнира по шах, а малките да станат част от музикалното детско шоу с ди джей Живко Микс на пл.“Трети март“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button