Хасково

Търсят 10 програмисти, продавачи и шофьори в Хасково

10 свободни места за програмисти са обявени в Хасково, съобщават от Бюрото по труда в областния град.

Специалистите ще работят върху софтуерни приложения. Те трябва да имат минимум 1 г. опит.

15 са свободните места за продавач-консултанти, а 16 за шофьори – международни превози. Има места и за спедитори. Търси се още инженер – автоматизация на производството.

Сред свободните работни места в Хасково са още за училищен психолог и образователен медиатор. Има десетки свободни места за монтажници и машинни оператори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Флиртаджиев
Флиртаджиев
20.10.2019 16:54 16:54

ТоваТова яко котенце на снимката от няколко години се я снимат как гледа свободните работни позиции и още не се е намерила работа, плюс това такова яко пиченце не е за работа, а за яко мъндръсане!СЪСИПАХ ТЕ Я ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

Анонимен
Анонимен
20.10.2019 19:33 19:33

Програмистите са в република. Бъдещето на България. Всеки граби като за последно. Като чуя българини се сещам за крадец. Разбойник. Майкопродавец. Алчняк. Капут. Въобще изрод. Няма друг такъв народ който така силно да желае да си прецака държавата

Виолета
Виолета
21.10.2019 7:26 7:26

Има свободни места за общ.съветници,нов бардак със стари к…ви.

Back to top button