Регион

Шофьор с 2.24 промила алкохол се преобърна с Опел

Пиян шофьор е предизвикал катастрофа снощи на пътя между разклона за селата Широка поляна и Гълъбец, съобщават от полицията.

45-годишен водач на Опел, поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол и се е ударил в крайпътен скат. Последвало е преобръщане върху мантинелата и платното. Пътните полицаи са констатирали 2.24 промила алкохол с дрегер. От удара мъжът от Широка поляна е с порезни рани на ръката и главата, без опасност за живота.

43-годишен водач е пострадал след катастрофа. На 19 октомври в 3:25 часа на пътя от село Александрово в посока село Узунджово хасковлията е управлявал Ауди с несъобразена скорост. На ляв завой е загубил контрол над колата, излязъл е от пътя е се е блъснал в дърво. От удара е с натъртване в областта на гръдния кош.

Още шестима пияни шофьори са хванати през почивните дни в региона, като двама от тях причиниха катастрофи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Загубеняк
Загубеняк
21.10.2019 11:58 11:58

Къзълбашка работа

Къзълбаш
Къзълбаш
21.10.2019 13:24 13:24
Отговор до  Загубеняк

Ял си къзълбашки хуй

Back to top button