Хасково

Спипаха младежи и 14-годишна с дрога, както и ментета в бус

18-годишен в Димитровград е хванат с наркотик, съобщават от полицията.

Момчето от града, пътуващо в лек автомобил Фолксвагена, шофиран от 19-годишен е спрян за проверка на 19 октомври в 18 часа на улица „Простор“. До скоростния лост на автомобила е открита свивка със суха зелена листна маса с тегло 0.65 грама, реагираща на канабис при полеви нарко тест.

Две бързи производства за държане на дрога са образувани в управленията в Харманли и Димитровград на 18 октомври. Първото е срещу 20-годишен харманлиец, който при вида на обхождащите улица „Хаджи Димитър“ униформените полицаи е изхвърлил на земята плик с 5 грама марихуана.

Второто производство е срещу 14-годишна димитровградчанка, проверена от полицаите на булевард „Стефан Стамболов“. В дрехите й е открита свивка с тегло 1.15 грама канабис.

Екипи с лого на защитени марки пък са иззели полицаи от хасковското управление. На 18 октомври на улица „Дунав“ в областния град е спрян за проверка микробус „Мерцедес“. В багажното отделение на колата, шофирана от 47-годишен мъж са открити 11 екипа с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button