Регион

Задържаха крадци на гълъби, покъщнина и телефон

26-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба от свой съгражданин, съобщават от полицията.

Младежът задигнал от стъклена клетка, намираща се в двор на улица „Неофит Бозвели“ 4 гълъба. След подадения сигнал е установен и е предал птиците с протокол. Познайникът на полицията е задържан до 24 часа.

На 18 октомври в Харманли е получен сигнал от 47-годишен мъж от Варна, който заявил, че от наследствен имот на улица „Опълченска“ в Харманли липсва покъщина. В хода на издирвателните действия, станало известно, че крадецът е 47-годишен роднина на тъжителя, с когото имали неуредени финансови отношения. За да уреди част от задълженията, роднината изнесъл от имота и продал откраднатите вещи, част от които са открити и предадени. Работата по случая продължава.

За кражба в димитровградското управление е било и момче на 11 години. Непълнолетният задигнал мобилния телефон на 12-годишно момиче, което го забравило в такси. Момчето признало деянието си и върнало телефона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button