Спорт

„Сърнена гора“ спечели приз „Хасково“, Даяна Попова със статуетката Св. Богородица

Клуб „Сърнена гора“ от Стара Загора спечели сътезанието по спортно ориентиране за приз „Хасково“, съобщават организаторите от клуба домакин „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев.

Втори са „Пловдив“, а трети „НСА Сивен“ – София. Победители и носители на статуетката Св. Богородица при мъжете е Цветан Тодоров от „Бегун“ – Варна и Даяна Попова от „Компас 1994“ при жените.

Медали

Хасковският клуб е втори по точки, но не участва в отборната надпревара по собствена инициатива. Нашите състезатели Димчо Фърталев, Виктор Цеков и Мартин Минчев окупираха първите три места при 14-годишните момчета, а Ивана Йорданова и Даниел Йорданов са трети при жени 21 и момчета до 12 години. Още призьори са Дияна Янева при 14-годишните момичета, Росица Гаргова при 45-годишните, а втори в отворения клас е Момчил Цеков.

Медали

С повишено настроение участваха и допринесоха за доброто представяне Ванеса Бачварова, Христина Дюлгерова, Кристиана Антонова и новообучените деца Никола и Мария Делчеви, Христо Димов, Енфун и Елица Ксиаопу. След две седмици хасковлии ще участват на Купа „Балзена“ в Раднево.

150 стартираха в националното състезание по спортно ориентиране на Кенана

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button