Регион

Труповете в изплувалата кола са на хасковлия и 15-годишната му балдъза

Колата31-годишен хасковлия и 15-годишната му балдъза са загиналите в потъналата кола в язовира край Мандра, съобщи за Haskovo.info говорителят на МВР Хасково Нина Николова. При огледа криминалистите са открили в автомобила два черепа и по-късно е било установено, че това са Тодор Тодев и сестрата на жена му. Двамата са били обявени за общодържавно издирване през 2001 година.

Както Haskovo.info първи писа вчера сутринта пазачът на язовира край хасковското село Мандра открил автомобил, който се показал над водата след спадането на нивото й. В него беше намерен труп, а по-късно е установен и още един.

От полицията определиха инцидента като нелеп. Дясната седалка на автомобила е била спусната, а ръчната спирачка не е била задействана. Ключовете на колата са открити на багажника. Вероятно е имало любовна игра, при която някой от двамата е освободил скоростния лост и автомобилът е тръгнал към водата.

ОстатъцитеНяма следи от наранявания и счупвания по костите, което предполага липса на престъпление. Двамат вероятно са се паникьосали и не са могли да излязат от колата. Труповете им са престояли под водата 8 години.

Братът на загиналия е купил автомобила от благоевградчанин и не е успял да го прехвърли. По тази причина опелът е бил с благоевградска регистрация. В колата е открита личната карта на 31-годишния мъж, а в жабката – шофьорската книжка на брат му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.08.2009 20:36 20:36

Как ще сте първи. Оказахте се последни. През цялото време твърдяхте че трупа е един, а те са два. Всички радиа и телевиззи съобщават за два. Само вие казахте че е дин, което ви прави че сте съобкили последни новината

хасковлийка
хасковлийка
30.08.2009 23:23 23:23

[quote=Гост]Как ще сте първи. Оказахте се последни. През цялото време твърдяхте че трупа е един, а те са два. Всички радиа и телевиззи съобщават за два. Само вие казахте че е дин, което ви прави че сте съобкили последни новината[/quote]

Явно не си прочел добре. Eто цитат от първата новина „Все още не е ясна самоличността на трупа, както и дали е само един. Haskovo.info научи, че са открити кости и от втори труп. Водолази претърсват язовира.“

Анонимен
Анонимен
31.08.2009 11:56 11:56

Нещо в представянето на цялата тази история не е наред. Навсякъде в медиите се тиражира, че е имало любовна игра между двамата, като някой от тях е освободил лоста на скоростите. От снимките, обаче, става ясно, че предните седалки са си в обичайния за пътуване вид, а появилите се из медиите съобщения, че дясната е била свалена, не отговарят на истината. Ако и двамата са били на задната седалка и са се боричкали, няма как да стигнат до лоста. Ако са били на предните две, единият е бил на шофьорското място, следователно е можел да натисне спирачката, а и двамата са можели да дръпнат ръчната. Другото смущаващо е, че ключовете са били на ключалката на багажника. Отварянето на багажника на Вектра, когато има ключ в ключалката, е трудно. Обикновено се пуска дезинформация в два случая: когато полицията работи по пресни следи и иска да заблуди извършителя (случаят, обаче, не е такъв) или когато се прикрива някой.

Гост
Гост
31.08.2009 13:00 13:00

[quote=Гост]Нещо в представянето на цялата тази история не е наред. Навсякъде в медиите се тиражира, че е имало любовна игра между двамата, като някой от тях е освободил лоста на скоростите. От снимките, обаче, става ясно, че предните седалки са си в обичайния за пътуване вид, а появилите се из медиите съобщения, че дясната е била свалена, не отговарят на истината. Ако и двамата са били на задната седалка и са се боричкали, няма как да стигнат до лоста. Ако са били на предните две, единият е бил на шофьорското място, следователно е можел да натисне спирачката, а и двамата са можели да дръпнат ръчната. Другото смущаващо е, че ключовете са били на ключалката на багажника. Отварянето на багажника на Вектра, когато има ключ в ключалката, е трудно. Обикновено се пуска дезинформация в два случая: когато полицията работи по пресни следи и иска да заблуди извършителя (случаят, обаче, не е такъв) или когато се прикрива някой.[/quote]
Правилно разсъждаваш, познавах бегло Тодор, беше яко момче и плуваше много. Не вярвам, че може да се удави по такъв начин.

Гост
Гост
31.08.2009 13:01 13:01

Правилно разсъждаваш, познавах бегло Тодор, беше яко момче и плуваше много. Не вярвам, че може да се удави по такъв начин.

бомбаи
бомбаи
31.08.2009 16:05 16:05

100% убийство.от някой който не е бил съгласен със тяхната връзка.какво правят ключовете на багажника?явно някои си е взел каквото трябва преди да освободи лоста от скорост.и още ако колата тръгне и влезе във водата тя ще затъне във калта малко преди водата поради ниската скорост,или ако влезе във водата няма да влезе много поради същата причина ,че ще затъне във калта.ако са били живи щяли са да осетят какво става и да излезнат от колата без дори да се налага да бързат.и как да има следи по костите ако са наръгани с нож,и ножа не е опрял в кост.и от къде знае че няма следи по костите администратора на сайта като още не са минали аутопсия?

Back to top button