Хасково

Арестуваха 28-годишен без книжка и с наркотици в колата

28-годишен младеж от село Узунджово е бил спрян за проверка с леката си кола на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщават от полицията.

При проверката станало ясно, че Ауди-то е с регистрационни табели от друг автомобил. При проверката в колата е открита 5 грама суха листна маса, а до скоростния лост – 2 грама бяло кристалообразно вещество – „пико“. В ниша на арматурното табло е открита и сгъвка с още 2 грама „пико“. Констатирано е, че младежът не притежава свидетелство за правоуправление и шофира в срок на изтърпяване на едногодишно наказание за същото нарушение. Задържан е до 24 часа.

Цигари без бандерол пък са иззели хасковски полицаи. Вчера в 12:30 часа на пътя Хасково -Димитровград е спрян за проверка лек автомобил Рено, шофиран от 57-годишен мъж от града. В колата с него са пътували три негови съгражданки на възраст 65, 52 и 55 г. При проверката им, в тях са намерени общо 800 къса безакцизни цигари от различни марки. Собствениците им са ги предали с протокол на разследващите. На жените са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VooDoo
VooDoo
22.10.2019 14:02 14:02

Такъв шемет зад волана незнаех, че има. Това създание заслужава тежко наказание. До кога ще търпим смъртни случай по пътя зареди такива твари като него.

Back to top button