Хасково

Актьорите на Слави, Миро, „Сигнал“, Кости и Андреа за празника на Хасково

За да се срещне с ръководството на общината в Хасково пристигна авторът на химна на града Стефан Диомов

За да се срещне с ръководството на общината в Хасково пристигна авторът на химна на града Стефан Диомов

Куп звезди от родния шоубизнес ще гостуват в Хасково по случай дните на града от 7 до 12 септември. Звездите от последния „Мюзик айдъл“ Меги, Преслава и Димитър ще изнесат концерт заедно с група „Те“ на 10 септември.  За носталгично настроените хасковлии ден по-късно ще пеят рок легендите „Сигнал“,  „щурецът“ Кирил Маричков и Митко Щерев и Илия Ангелов от  бившата „Диана Експрес“. Сред музикалните акценти в празничните дни са изявите на Миро, Тони Димитрова, Ваня Костова, Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Нашумелите комици от „Шоуто на Слави“ Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев ще веселят жителите и гостите на града на 12 септември, съобщиха днес официално на пресконференция в общината. Богатата фолклорна програма включва концерти на ансамблите „Тракия“, „Смолян“ и „100 каба гайди“, „Гоце Делчев“ и „Тунджа“ – Ямбол.

ПресконференцияНяма да бъдат пренебрегнати и феновете на спорта, които могат да присъстват на  състезанията  по силов трибой, спортна гимнастика, спортна стрелба и картинг.

Една от изненадите в празничните дни  ще бъде премиерата на „Песен за Хасково“. Творбата ще бъде обявена за химн на града, като автори на текста са поетесата Ели Видева и Петър Ванчев, композитор е Стефан Диомов. Тя ще прозвучи за пръв път в Деня на Хасково – 8 септември в изпълнение на Ваня Костова и сина й Боян Михайлов.

Вижте пълната програма за Дните на Хасково 2009

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button