Регион

Пиян псува полицаи и се кани да им „разцепи муцуните“, глобиха го с 1 200 лв.

1 200 лв. глоба наложи Димитровградският районен съд на мъж от село Странско за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

На 7 септември около 23:20 часа двама полицаи били изпратени в Странско на сигнал за нарушение на нощната тишина. С пристигането си те заварили около 20 човека във видимо нетрезво състояние, празнуващи на много силна музика в двора на къща.

Собственикът ги посрещнал с думите „какви сте вие бе мишки, аз съм си в къщи, хващайте си пътя..“. Полицаите му казали да спре музиката и да дойде при тях за изясняване на случая, но той отказал с псувни и думите „влезнете да ви разцепя муцуните“. Тогава униформените повикали подкрепление от още двама свои колеги, с които арестували пияния и негов познат от компанията, който усилвал музиката и пеел на микрофона. Псувните и заканите продължили и в полицейския участък.

Мъжът е бил наказван и преди от съда с глоба и пробация. Сегашното решение пък подлежи на обжалване и протест пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.10.2019 8:02 8:02

трябвало е да го ритат. ако беше милицията едно време щеше хем да е потрошен хем в затвора за доста време. тая демокрация е педеразка работа

ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
23.10.2019 8:30 8:30

ЦИГАНИН

ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
23.10.2019 8:32 8:32

ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ФЕСА ОТМЕНИ СМЬРТНАТА ПРИСЬДА НА УБИИЦИТЕ АЦИГАНИТЕ ИЗНАСИЛВАТ БИЯТ УБИВАТ КРАДЬТ ГРАБЯТ

Back to top button