Избори 2019

Иво Димов: Имате нов път, който поне още 43 години няма да бъде ремонтиран

„След 40 години имате нов път, който поне още 43 години няма да бъде ремонтиран“. Тези думи на кандидата за кмет на Димитровград Иво Димов бяха аплодирани от 200 жителите на село Брод, препълнили залата, за да чуят какво е свършено през изтеклия мандат и какво предстои в работата през следващите четири години.

Иво Димов обясни, че е поел ангажимент пътят Димитровград – Симеоновград да бъде ремонтиран. Резултатът е на лице, текат довършителните работи и ще бъде приет Акт 16. За този ЛОТ са вложени 24 милиона лева и изпълнен по Оперативна програма „Региони в растеж“.

ГЕРБ

„Инфраструктурата е важна за развитието на едно селище. По-важно е обаче да обърнем внимание и на проблемите на село Брод. През последните четири години имахте кмет, който не работеше, нито веднъж не е бил в общината да постави някакви проблеми, не е бил и на заседанията на общинския съвет. Затова като правите своя избор на 27-ми октомври, преценете добре как искате да се развива село Брод и кой от кандидатите може да бъде добрият кмет. Предлагам ви нашия кандидат Живка Тенева, която добре познавате, защото тя работи в кметството от 20 години и нейната работа ви е известна“, посочи Иво Димов.

Живка Тенева сподели, че има мечта да види селото обединено и то да стане едно приветливо място. „Поемам отговорностите, с подкрепата на Иво Димов и неговия екип ще решавам проблемите. Предлагам да се асфалтира втората по големина улица в Брод – „Вела Пеева“. Ще обновим площада в центъра на селото, ще обособим нова детска площадка, ще има улично осветление. Ще изчистим улиците, парковете, както и гробищния парк. Заедно ще направим промяната! Гласувайте с номер 43 в бюлетината за кмет на населеното място, за кмет на общината и за общински съветници!“, призова Живка Тенева.

Кандидатът за общински съветник Гергана Кръстева представи листата за общински съветници на ПП ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button