Хасково

Над 400 деца от Спортното в Хасково тръгнаха на училище

Откриването на учебната годинаДа бъдат здрави, за да могат да участват успешно във всички предстоящи състезания на международно и национално ниво – това пожела на своите възпитаници послучай първия учебен ден днес директорът на хасковското Спортно училище Генчо Генев.

С тържествена церемония тази сутрин бе открита новата учебна година в специализираното школо. В него ще трупат знания и умения близо 420 деца, разделени в 18 паралелки по 11 вида спорт.

Генчо ГеневТри са новите паралелки, които са разкрити с разрешение на просветното министерство през тази учебна година, съобщи за Haskovo.info директорът на Спортно училище „Стефан Караджа“.

Според него учениците имат добра база и добри условия за подготовка. Предстои малък ремонт на стадион „Младост“, който бе прехвърлен от общината на специализираното училище. По думите на Генчо Генев спортното съоръжение се нуждае от сериозно обновяване, тъй като от 80-та година там не е правено такова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button