Любопитно

Хасковска певица в благотворителен концерт в Академията на МВР

Благотворителен концерт под надслов „Да направим добро“ се проведе в кинозалата на Академията на МВР в подкрепа на Галин Начев Пеков – граничен полицай ГОДГ при гранично полицейско управление-Брегово в РГС Драгоман, който страда от тежко заболяване.

Концертът се проведе под патронажа на политическия кабинет на министъра на МВР Михаил Златанов и е организиран от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Концерт

В него взеха участие деца от движението „Деца помагат на деца“ – Рая Желева от Хасково, Стелиян и Ива Цветанови от Плевен, като тримата бяха водещи на събитието. Също и Дани Георгиев от Плевен, Никол Николаева от Червен бряг, артистична академия „MuzArto“, клуб „Стил“ за спортни танци, детско-юношески фолклорен ансамбъл „Изворче“ и ансамбъл „Фолклорика“ от София.

Концерт

Малките изключителни дарования доказаха за пореден път, че изкуството няма граници, то може да обедини всички, да напълни нашите сърца и да ни направи по-добри,д а дадем надежда за утрешния ден на малката Гергана да оздравее нейният баща!

Всеки, който е готов да подаде ръка може да го направи с лично дарение. Средствата се набират на специална сметка в БАНКА ДСК:
IBAN: BG 61 STSA 9300000 91567 62
BIC: STSABGSF
ТИТУЛЯР: ГАЛИН НАЧЕВ ПЕКОВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button