Любопитно

Картонени столчета за почитателите на духовата музика

Стефан Димитров демонстрира столчетата

Стефан Димитров демонстрира столчетата

Почитателите на музиката в Димитровград ще гледат концертите по време на 7-мите национални празници на духовите оркестри на картонени столчета. Уникалните приспособления са част от рекламната кампания на общината.

Стотици картонени столчета ще бъдат раздадени тази вечер на публиката. След като ги употребят по предназначение по време на концертите, те ще могат да си ги отнесат вкъщи, разказаха организаторите.

Първи функционалността на рекламните кутии демонстрира кметът на Димитровград Стефан Димитров. Той показа как се сглобява картонения стол и как се седи на него.

Общински служители ще сглобят столовете за довечера

Общински служители ще сглобят столовете за довечера

Димитровградчани и гостите на града ще могат да изпробват столовете още тази вечер. В 17:45 ч. днес на площада пред читалище „Христо Ботев“ ще свири Духов оркестър Русе, а час по-късно по бул. „България“ към сцената там ще премине дефилето на духовите оркестри. От потвърдилите първоначално участие в VІІ Национални празници 15 оркестъра в града ще пристигнат 11. По различни причини няма да се включат в прегледа тези на Габрово, Велико Търново, Стара Загора и Хасково, обясниха организаторите на празненствата.

Точно в 19 ч. днес на сцената на бул. „България“ димитровградчани и гостите на града ще имат възможност да се насладят на 15-минутно изпълнение на сборен духов оркестър, подготвено специално за случая. В 19:15 ч. кметът на общината Стефан Димитров ще поднесе приветствие и ще открие празниците. Концертът ще продължи до 22:30 ч. с оркестрите на Благоевград, Силистра, Добрич, Враца и Перник и мажоретен състав.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button