Външни публикации

Winbet Прогноза – Ще вземе ли Тотнъм реванш срещу Ливърпул?

„Шпорите“ от Тотнъм жадуват за реванш срещу Ливърпул от първи юни тази година, когато възпитаниците на Маурисио Почетино загубиха най-ценния трофей в клубния футбол. Те отстъпиха пред тима на Юрген Клоп с 0-2 във финала на Шампионската лига, а точни за победителите бяха Мохамед Салах още във втората минута на мача от дузпа, и Дивок Ориги в самия край на срещата.

Тревогите пред мениджъра на Тотнъм в настоящия момент обаче са свързани с колебливия старт на лондончани в новата кампания във Висшата лига. Неговите възпитаници заемат едва седмо място в класирането с 12 точки от девет мача, постигнати от три победи и три равенства, при голова разлика 15-13. Именно защитата е ахилесовата пета на „шпорите“ от началото на сезона. Титулярните централни бранители на отбора Алдервейделд и Вертонген вече не са в първа футболна младост и не изглеждат толкова стабилни на постовете си, както през последните няколко години. Тотнъм допуснаха поредния си слаб резултата през сезона в последния си мач във Висшата лига миналия уикенд. Те изненадващо загубиха цели две точки вкъщи срещу непретенциозния тим на Уотфорд, последен в класирането. Гостите имаха само три спечелени точки преди мача, но шокиращо излязоха напред в резултата с гол на Абдулай Дукуре още в шестата минута. Натискът на домакините беше ялов чак до 86-та минута, когато Деле Али все пак успя да изравни и да спаси поне точката за отбора си. Формата на отбора на Почетино обаче изглежда доста плачевна с оглед на постигнатата само една победа в последните шест мача във всички турнири.

Ливърпул са точно на обратния полюс. Въпреки равенството с Манчестър Юнайтед в неделния мач от Висшата лига, „мърсисайдци“ продължават убедително да оглавяват таблицата с шест точки преднина пред основния съперник за титлата Манчестър Сити. Адам Лалана спаси точката за отбора на Клоп в края на мача, след като Маркъс Рашфорд беше дал преднина на „червените дяволи“ в 36-та минута. Хиксът беше и първият резултат, различен от победа, в новата кампания в Премиършип за Ливърпул. Проблемите пред Юрген Клоп обаче включват контузията на нападателя Мохамед Салах, който пропусна няколко мача напоследък, както и умората от участието в Шампионската лига през седмицата.

През миналия сезон Ливърпул успя да измъкне победи с по 2-1 и в двете срещи срещу Тотнъм. Нова победа и бързо връщане на победния път след равенството срещу Юнайтед изглежда логичен завършек на мача в неделя. Тази опция е оценена с коефициент около 1.50 от родния букмейкър Уинбет, а залог можете да поставите бързо и лесно по всяко време през Уинбет версия за мобилен телефон.  Формата на двата отбора обаче е толкова противоположна, че убедителна победа за домакините не би била кой знае каква изненада. Азиатският хендикап за Ливърпул от (-1) гол е оценен около 1.90 и е може би по-добрата алтернатива за отиграване в срещата. При победа на „червените“ със само един гол, получавате залога си обратно, а печелите при всяка победа с 2 или повече гола. Друг вариант е да се потърси голова линия Над 3 гола, която също се оферира на коефициент около 1.85, като тук може да се разчита и на попадение от страна на винаги опасния Хари Кейн или неговите колеги в нападение Сон, Ериксен и Деле Али.

Back to top button