Любопитно

Жоро Колев снима гола лицето на „FHM“ Таня Константинова

Таня Константинова позира пред Жоро Колев

Таня Константинова позира пред Жоро Колев

Лицето на списание „FHM“ за тази година Таня Константинова позира гола пред известният хасковския фотограф Жоро Колев. Това стана по време на Международния пленер за фотография „Бодиграфия – 2009“, който се проведе във Велико Търново. Жоро Колев бе единствения хасковлия, който бе поканен да участва в пленера заедно с още 25 фотографи от България, Гърция, Румъния и Македония.

Новото в това издание на форума е предимството и привилегията, която фотографите имаха, а именно да снимат с най-добрата марка професионални фотокамери в света „Hasselblad“. 50-мегапикселовата камера HDII – 50 впечатли участниците в пленера с качеството на кадрите, каза пред Haskovo.info Жоро Колев.

По време на „Бодиграфия – 2009“ всички фотографи имаха възможността и честта да снимат едни от най-красивите модели в България. Фотосесиите се проведоха на нетрадиционни места в района на старата столица и град Дряново, в изоставени стари сгради, бивши индустриални предприятия, СПА центрове, хотелски стаи и басейни, разказа още хасковския фотограф.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button