Любопитно

Хасковлии се юрнаха на свинско по 4,70 в местен хипермаркет

50% отстъпкиШокиращо ниски цени в местен хипермаркет накараха хасковлии да зарежат работата си и да се втурнат рано-рано на пазар. Още преди 9:30 часа днес се е разнесла мълвата, че в магазина има голямо разнообразие на хранителни стоки на половин цена.

Радостната новина бързо стигнала до ушите на голям брой хасковлии, сред които доста пенсионери. Те отложиха работата си за по- късно и се наредиха на опашките за да си напазаруват в ранните часове.

Свинско без кост за 4,70 лв., брашно по 29 стотинки, олио, перилни препарати и други, нужни за домакинството стоки, предлагаха препълнените щандове. Бързо обаче намалената стока се изчерпа и много не успяха да се възползват от възможността да напълнят хладилника си изгодно.

От магазина отказаха всякаква информация за промоциите, като се оправдаха с декларациите, които са подписали, че няма да контактуват с медиите. Утре пък веригата открива хипермаркет и в Димитровград, където също се очакват навалици от клиенти, които да се възползват от намаленията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
01.09.2009 15:44 15:44

Направо ще се скъсат да купуват в Димитровград. То тук дето сме 100 000+ не е толкова често посещаван, а в град като Д-град с 40 000+ не знам … да не говорим, че е до Била :Д

Анонимен
Анонимен
01.09.2009 19:14 19:14

[quote=…]Направо ще се скъсат да купуват в Димитровград. То тук дето сме 100 000+ не е толкова често посещаван, а в град като Д-град с 40 000+ не знам … да не говорим, че е до Била :Д[/quote]

Била е многооооо по-скъп магазин и сега след като отвориха Кауфланд, вероятно Била бавно ще си отиде.

Анонимен
Анонимен
02.09.2009 11:34 11:34

[b]Хората като че не знаят кой е обекта…
Нека кметя се замисли, че сме вече в дъното по инвестиции – не всичко е асфалт – та дори осмиваният Видин има повече хипермаркети и 2 мола… димитровград също вече има 2 вериги…[/b]

khaemat
khaemat
14.04.2010 10:33 10:33

Билла е по-скъп но стоката е много по-качественна,Кауфланд е ефтин но стоката е боклук.Никога не пазарувам от Кауфланд,всяка седмица ходя до Билла в Димитровград нека да имаме и тук хипермаркети,всяко лято ходя най-малко 5 пъти до практис Стара Загора,ами да си спестим поне пътните.Нека да имаме качественно обслужване и каяествени продукти.
Отваряйте хипермаркети в Хасково нека има работни места,а доколкото знам скоро ще има Метро Кеш в Хасково.
Хека да има

Ggirl
Ggirl
27.07.2010 8:35 8:35

качествено обслужване викаш, когато почнат да уволняват персонала за нагло отношение може и да стане обслужването качествено.
повечето персонал се държи арогантно и като питаш нещо те гледа все едно си му изял супата с вилица.

Back to top button