Избори 2019

Димитровград има нужда не от думи, а от дела!

„Пътят, по който вървим с моя екип е правилният и с гордост мога да заявя, че поетите ангажименти са изпълнени. Резултатите са видими и не могат да бъдат отричани и пренебрегнати. Димитровград е по-чист, по зелен, с по-добра инфраструктура, с повече работни места, с грижа към младите, към нашите родители и нашите деца. Димитровград има нужда не от думи, а от дела! Ние имаме идеи, знаем как да реализираме проектите, за да направим града си по-добро място за живеене. Предлагам ви, на 27 октомври да сключим обществен договор. Вие да дадете вашето доверието и да ни подкрепите с номер 43, а ние да ви се отплатим с работа, работа и много работа!“.

ИзбориС тези думи се обърна кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов към димитровградчани в препълнената спортна зала „Младост“. Пред хората, дошли да подкрепят най-конструктивния и работещ кмет, бяха представени най-успешните кметове на населени места. Марин Маринов село Добрич с пет успешни мандата, предстои му да спечели шестият. Младият и успешен кмет на Черногорово Живко Янков със силна подкрепа за трети мандат. С три успешни мандата зад гърба си е Янко Янев – Горски извор. Деен и амбициозен, с предстоящ трети мандат Емил Маринов – Скобелево, Красимир Христов от Радиево, който се бори за втори мандат и Иван Иванов – Злато поле, който участва в надпреварата за четвърти мандат. Новите лица в отбора за кметове на населени места са Йордан Милев за гр.Меричлери, Живко Жеков за с.Крепост, Величка Георгиева за с.Ябълково, Живка Тенева за с.Брод, Георги Атанасов за с.Странско и Янка Ванева за с.Каснаково.

Избори

Силният отбор на ПП ГЕРБ са доказани професионалисти, активни и работещи хора, които от сърце и душа градят бъдещето на Димитровград:
– Иво Димов – кандидат за кмет на Димитровград и водач на листата за общински съветници
– Гергана Кръстева – юрист
– д-р Вълчо Митрушев – лекар
– Митю Вълчев –предприемач
– Кирчо Кирев – инженер
– Георги Петров – мениджър
– д-р Екатерина Тумбалова – лекар –невролог
– Валентин Христов – педагог
– Гроздан Грозев – художник
– Генади Нанев – ветеринарен лекар
– Добринка Ганева – предприемач
– Галина Чингарова – адвокат
– Митко Желязков – компютърен специалист
– Димитър Витанов – икономист
– Атанаска Иванова – икономист
– Красимира Илиева – учител
– Емил Френгов – инженер-химик
– Божидар Петков – мениджър
– Коста Костов –адвокат
– Ваня Димитрова – педагог
– Красимир Янчев – мениджър
– Атанас Георгиев –агроном
– Иван Маринов – предприемач
– Георги Тенчев – инженер
– Атанас Бонин – предприемач
– Деница Макьова – педагог
– Кънчо Митев – музикант
– Йордан Милев – икономист
– Борислав Борисов – психолог
– Теодора Иванова – икономист
– Валентина Райкова – филолог
– Живко Янков –икономист

За да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ в спортната зала „Младост“ пристигнаха Националният фолклорен ансамбъл „Българе“ и певицата на народа Ивана.

Изключителните изпълнения на ансамбъл „Българе“ и човекът-оркестър Веселин Кузмов направиха невероятен спектакъл и накараха публиката да се възпламени от пресъздадените български танци, поднесени по особено магичен начин. Това усещане могат да предизвикат само големите таланти, каквито са танцьорите от „Българе“, които накараха всяко сърце да бие в ритъм, просълзиха всеки човек, който милее за традициите ни, и обединиха българския дух. Спортната зала „Младост“ беше наситена с особена емоция, която те кара да притихваш и да се взривиш едновременно. Такъв заряд донесоха „Българе“, а изпълненията им получиха нестихващи аплодисменти.

„Кой е номер едно?“ – попита публиката Ивана и получи мощен отговор: Иво Димов!

Избори

Последваха любими песни на Ивана, които взривиха публиката. В края на концерта певицата извика кандидатите на сцената и обяви: „Иво Димов е специален мой приятел и ще остана до него винаги! Подкрепям го с цялото си сърце, защото Иво Димов е суперреалистичен и държи на думата си. Виждам, че Димитровград откъдето ми е тръгнала кариерата, става все по-хубав град. Защо тогава, като всичко върви добре, да не изберем още веднъж доброто и да надграждаме, за още по-добро? Най-важното е всички да излезем да гласуваме на 27-ми октомври за кмет Иво Димов с бюлетина номер 43 и неговия екип, за да превърнем Димитровград в град на мечтите!“

Ивана, Иво Димов и кандидатите за съветници изпяха заедно песента „Моя страна, моя България“ под нестихващите аплаузи и скандирания от публиката „Кметът на Димитровград е и ще бъде Иво Димов!“

Избори

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button