Хасково

Засадиха 10 дръвчета в Хасково за Деня на европейските адвокати

Денят на европейските адвокати беше отбелязан в Хасково със засаждането на 10 дръвчета в градинката срещу съдебната палата.

Това става по инициатива на Хасковската адвокатска колегия. Адвокати засадиха 5 широколистни дървета и 5 туи. Председателят на колегията адв. Меглена Гунчева заяви, че денят се чества от 2014 г. Целта е да се припомни на гражданите, че адвокатите са много полезни при защитата на техните права.

 

В хасковската колегия членуват около 360 адвокати, като една значителна част са извън съдебния район и практикуват в София, Пловдив и други градове на страната. По думите на Гунчева е радващо, че има и доста млади адвокати.

Преди инициативата по засаждането на дръвчетата адвокатите са имали семинар, свързан със задържането по закона за МВР и прокурорското задържане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоев
Стоев
26.10.2019 8:06 8:06

360 адвоката….заработват много добре..всеки от тях да беше КУПИЛ с парите си (т.е. с парите на клиентите си) по едно дръвче, щеше да има „адвокатска горичка“ там! Не е задължително липно да ги садят – има община…. Но…как ще си бръкнат в джоба?? Може и прокурорите и съдиите да участват – цената на една фиданка по-малко от един техен обяд…

Back to top button