Регион

Посрещат вицепрезидента Марин с военни почести

Община ДимитровградВицепрезидентът Ангел Марин ще бъде посрещнат с военни почести от почетен караул на площад „България“ в Димитровград днес. Веднага след издигането на националния флаг поздравления по повод 62 рожден ден на града ще отправи кметът на общината Стефан Димитров. Със слово към гражданите и гостите ще се обърнат и вицепрезидентът Ангел Марин и областният управител на Хасковско Румен Данев.

Часове преди церемонията по издигане на националния флаг в Димитровград ще се провете тържествена сесия на Общинския съвет. Поводът за заседанието е предложението ръководителят на Вокална група „Звездните момичета“ Борис Вълканов да бъде обявен за почетен гражданин.

Изненада с изпълнение на две песни от „Звездните момичета“ в зала „Гроссето“ готвят организаторите на тържеството, научи Haskovo.info. Втората изненада за бъдещия почетен гражданин е сборник-докладна записка за него.

Тъй като тържествата по повод дена на Димитровград съвпадат с VІІ национални празници на духовите оркестри, от Съюза на музикалните и танцови дейци са подготвили специална изненада за кмета Стефан Димитров. Очаква се Първият мъж на града- рожденик да получи отличие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button