Любопитно

Областният управител Румен Данев мина под ножа на кака Снежка

Румен Данев

Румен Данев

Областният управител на Хасково Румен Данев бе първият, посетен от небеизвестната хаджийка Снежана Гарабед във връзка с новата й благотворителна акция днес, похвали се тя пред Haskovo.info.

Кака Снежка събира пари за първокласниците от дом „Асен Златаров“. 11-те малчугани ще получат за първия учебен ден раница с тетрадки, химикали и други необходими ученически принадлежности.

Данев се е отчел със скромна сума, но е обещал винаги да помага, когато бъде потърсен от благодетелката. По принцип тя е по следите на бизнесмени, чиито деца сега ще бъдат в първи клас. Данев не е сред тях, но е бил потърсен за дарение, защото е първокласник на стола на губернатора, обясни Снежана Гарабед.

Утре пък традиционно кака Снежка ще раздава кюфтета и кебапчета с гарнитура, вафли и питки на 101 социално-слаби. Дарението е от хасковските бизнесмени Тенчо Лилянов и Даниел Гаргов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
u
u
02.09.2009 20:18 20:18

😳

sitizen
sitizen
31.10.2015 20:15 20:15

Ах Румене….. гиди мишката ти крадлива…

Back to top button