ОФИЦИАЛНО: Станислав Дечев е новият кмет на Хасково

Важно, Хасково

Станислав Дечев е новият кмет на Хасково. Според окончателните данни на Общинската избирателна комисия той печели изборите на първи тур с 51,75 процента. За него са гласували 18 838 души.

Въпреки първоначалните прогнози на социолозите на база резултати от екзитпол, балотаж в Хасково няма да има.

Втори с 16,9 процента (6 153 гласа) е кандидатът на БСП Коста Стоев. С 10,67 процента (3 885 гласа) трети е Христо Сариев от Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“, а четвърти с 5,08 процента (1 848 гласа) е досегашният кмет Добри Беливанов, който на тези избори беше издигнат от ССД.

Пълните резултати от изборите за кмет на Хасково на 27 октомври 2019 г.:
ПАРТИЯ, КОАЛИЦИЯ, ИКГЛАСОВЕПРОЦЕНТИ
6Веселин Дочев Белевски
ПП Глас Народен
3120.86%
21Добри Василев Беливанов
ПП Съюз на свободните демократи
1 8485.08%
34Ростислава Захариева Жекова
ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ
1 0472.88%
42Добрин Росенов Башайков
партия на ЗЕЛЕНИТЕ
2020.55%
43Станислав Насков Дечев
ПП ГЕРБ
18 83851.75%
47ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ ИЛЧЕВ
Християндемократическа партия на България
6151.69%
52Румен Боянов Райчев
ПП ДОСТ
4701.29%
56Коста Петков Стоев
БСП ЗА БЪЛГАРИЯ
6 15316.90%
58Христо Георгиев Сариев
Движение ЗАЕДНО за промяна
3 88510.67%
66Драгомир Славчев Андонов
„ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ (ДА България, ДСБ, Зелено движение)
1 4323.93%
Не подкрепям никого1 5984.39%

Всички новини за Местни избори 2019

Ясни са имената на новите общински съветници в Хасково, 7 са формациите в местния парламент

35 коментара

 • Ха да ни е честито…Дано доживеем още 4 годинки до следващите избори 😀 😀 😀

   • Никой не ви оспорва кмета, а драсканижите ви, обидите ви. И ще споделя, как доктор милев патолог навремето след завършване на СИНЧЕТО икономика, а и юристи видни, скромни бутаха пари в студентските книжки, търсеха връзки в народното и така бяха назначени на работа. Уж е европейска десници, а виж какви ги върши. На запад никой не те пита, кои са ти родителите ти, а ти какво можеш, дори и да си наемеш квартира те разпитват един час. Да тук живее бай ДАНЮ с десагите. Щом ви е ок, карайте по живково. Дори при него имаше не нагласен конкурси, а сега.. Нищо против кметовете, независимо но герб се чукат в гърдите, а то народ няма в хс, състаряващи докторите ви, някои да не издава тайните служби… И един чувал с пари да имаш пак няма за рушвет и изнудване няма да ти стигнат. Приятно ви е, продължавайте с далаверите, но от паралии те, а не да смъква те и последната риза от бедняшка, а Бойко да каже има ли негов колега да ходи на запад нечиспоплътен, говоря за директори на системата ви вввввов, пл

   • Никой не оспорва младото. Не го познаваме. Казваме ви кривиците, но всичко вече е в ръцете на дпс, а не Бойко. Шушукат столичани в повече, децата им са юристи в София. Колко е верно, бб продаде на адог., за да подкрепят в цяла бг… Тук нямам доказателства, защото бащите им са тъмно червени, а децата им са десни. Ние сме за кучетата пуснати без наморници. Ако разберат кой пише от бкп герб и.. Истината боли боби, но така отмъщават твоите комунисти по съдба хаха добре, че е як и с лопатката изхвърли на дуганя вълка куче, макар и преди една година. Явно не са знаели, че пожарникар е жилав и дори много зле бачка, както един англичанин. Дали са му 5 % (ютюб, дъщеричката му пее на английски и ридае…) да оживее и до последно е работил, за да издържа семейството си. Бъдете добри и не всичко в този живот е много пари. Човек гол се ражда, живее и умира гол.

  • 34 юристи Бойко. Нещо не ти се чинят умните хора. Един доктор детето му икономика, от умиление ДСт. Адвоката го приюти, за да не бездейства след висше.. И отказал се сам. При адвокат икономика..?! София. Има си искат в Хасково мъжете. А и ТАТИ доктор ми казва брадчеда адвокат. В провинцията не е като в Банкя, съдби човешки…

 • Всичките мангали и турци за него и пак малко гласове. Гласовете са важни, гласовете.Георги Иванов е печелил с 36 000 гласа. А да ги стигне някой,де !!!

  • Злобни неудачниции, мрънкащи мързеливци и крадливи отрепки… Якият пожарникарски шланг за 12-ти път ви разпори дебелите обирджийски задници…….. .. От пасмината ви се иска да го поемете със стоицизъм и примирение, както е ставало 10 години напред .I. .I. .I.
   Муа ха ха ха ха ха ха ха ха………….

   • Всичко от дпс. Кой избра Радев. Дпс. Приятелите ни са турци и заминаха за Германия с еднопосочен билет. Много интелигентни турци има. Аз мисля, че Георги Иванов също бе избран с гласовете на дпс. А и помаците се женят за красиви туркинки и обратното българки за цигани. Лошо нема я. Поне дпс ги назначава на работа, къде те пожелаят, българки с турци и турски Ромео били вече. Манго бил турчин. Амсалак с бели обувки турчин не сме видели. Чок сеир амет.

    • никога не е бил избиран с гласовете на дуписе. дуписе са си имали винаги техни кандидати.

   • Живей си сам в циганията и не обижда българина, защото както в някои градове вече са малцинство и същото иде и в Асково. Мечката е за играла и у вас ще дойде. Явно си човек само ив. Не само работата и многото пари в меверето, а и среда, но за вас явно е без значение. Пари без млад или на средна възраст забрави. Явно по математика си слаб. Преди 12 години са били само на 24 след висше и колко на тази възраст са в твоята махала. Цигани е навсякъде. Добре че са в поделение и мвр от балкана и молят някои доктори, да идват, защо искат, ама и те пинтии, не можеш ги измами, по точно те ви мамят като ви изтръгват хляба от устата. Прост народ, селяни у Асково. Простотията ме убива и мога да поясня, защо, но спирам и слагам точка, като затварям кепенците за малоумни и неразсъдливи хора, като обиждащите ви платени тролове. За трошици и коричка от хляб предават род и родина. Нека има, но както е на запад, а не да се делят хората на имащи и нямащи. И кой даде. Той всичко има. Мерси подкупни и и неверници

 • … а в кръчмите пеете смърт или свобода … Повдига ми се . А някои от лицата в листите на „печелившата“ партия ги познавам от деца .. не даваха заявка ,че ще се превърнат в националани престъпници .
  Жалко , много жалко …

 • И как то казваше Георги Иванов кучето си лае, а кервана си върви. И вярвам, че това е Нашият кмет и му Желая Успех

 • Георги иванов е едно голямо черно злощастно минало. Така че и вчера всички ние го оставихме там. Само кльощавия присаден глист остава верен до него защоото всеки тиранин има нужда от шут. И този шут сега ще си уреди заплатка за наша сметка. Шута е креслив и грозен. Типичен неудачник. Позна ли се бе комплексарче нещастно. Как от шесто място стана трети.

 • герберастите преди 4 години така се изхвърляха и за беливанов, спомняте ли си бе гробари как ме убеждавахте колко бил велик. сега педерастът беливанов е унизително изхвърлен от вас самите . помнете ми думата и със стъню ще е така още по- зле ще е от беливанов.

  • лично аз гласувах за него с преференция, аз и моите познати, за да разваля престъпните схеми на тулупите и крадците като тебе в общинския съвет.

 • Искам да попитам г-н Дечев, вече като официален кмет на град Хасково, дали ще продължи предизборната си кампания в следизборна в града, като продължи така активно да обикаля из града със своите съмишленици? Ако досега обследваше къде и какви проблеми има и предлагаха как да се решат, сега да се мине отново и да си затвърдят със ПРИСЪСТВИЕ отново обещанията и реални предложения за решаване на проблемите. Все пак по време на кампанията се посетиха доста ,така да обобщим „обекти“. Очакваме отново в новините снимки от последващите посещения на кмета!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.