Регион

Иво Димов: Третият мандат ще е най-труден, защото вдигнахме много високо летвата

Избраният за трети мандат кмет на община Димитровград Иво Димов даде първата си пресконференция след изборната победа.

Той първо благодари на всички хора, които са излезли да гласуват – 22 051 или 44.90% и на тези, които са го подкрепили – 11 632 (54.52%). „Според мен това е сравнително ниска активност, но може би тя се дължи до голяма степен на факта, че я нямаше интригата и голяма част от хората бяха убедени в нашата победа. Изказвам искрена благодарност на хората, които ни подкрепиха достатъчно категорично и ни дадоха шанс да продължим да работим все така амбициозно с високи цели за развитието на общината. Това е голямо признание за свършеното и огромна отговорност, която се надявам заедно с общинския съвет да запазим“, заяви Димов. Той изрази задоволството си от позитивната предизборна кампания и благодари на председателя на предизборния щаб д-р Вълчо Митрушев и на всички, които са работили, така че кампанията да е такава.

Иво Димов отчете изборни победи в повечето села на общината и мнозинство в общинския съвет с 40.35%.

„Изводите са, че кметът на общината е безспорен фаворит в гласуването на димитровградчани, особено в градските секции, където резултатите са размазващи. ГЕРБ категорично затвърди ролята си си като източник на доверие, както и сред по-младото и активно населие“, каза още Димов, който допълни, че преизбирането му за трети път е историческо за Димитровград.

Димов призна, че третият мандат ще е може би най-труден, защото вече летвата е вдигната много високо и очакванията на хората са много сериозни. Той каза, че започва работа с желание и оптимизъм. Екипът му вече работи по бюджет 2020. Нямало да има промени в работещата добре администрация. Иво Димов каза, че е отворен към всяка подадена ръка в интерес на развитието на Димитровград и поздрави с изборната победа Станислав Дечев в Хасково и останалите си колеги в областта.

ГЕРБ

Всички новини за Местни избори 2019

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Tonich
Tonich
29.10.2019 16:26 16:26

Толкова високо я вдигнахте, а пък каквито сте пигмеи крадливи, под нея минавате

Анонимен
Анонимен
29.10.2019 23:28 23:28

Аз вярвам във вас. Вие пак ще се надскочите. Ще останете в историята. Вие си знаете като какви

Back to top button