Хасково

ВиК разкопа Кърджалийска за скрита авария, търсенето продължава

От ВиК разкопаха булевард „Освобождение“ преди оранжевия мост в търсене на скрита авария.

Проблемът в тръбата обаче не е намерен на това място. Изкопът ще бъде зарит. В сряда търсенето на аварията ще продължи. Течът бил слаб, но тръбата била дълбоко под асфалта, което затруднявало откриването на аварията.

При намирането на проблема ще бъде спряна водата в част от кварталите „Македонски“, „Овчарски“, центъра и абонати по улица „Добруджа“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоименов
Стоименов
29.10.2019 16:23 16:23

Тия, от ВиК не разбраха ли, че бул. Освобождение плаче за нови тръби ? Да ги сменят и после общината да асвалтира, че е дупка до дупка !

НАБОРА
НАБОРА
29.10.2019 19:45 19:45

Лесно е да се каже. За да се сменят тръбите общината прави план, осигурява плащане, т. е. пари, провежда търг за изпълнител, после започват обжалвания, после на парите им изтекъл срока за използване и така до без край. Ако кмет беше чичо Гошо щеше да иска спонсорство, и на ВиК им остава да копаят, ремонтират спуканите тръби и да кърпят асфалта. В заключение ВиК нямат вина за досадните ремонти.

VooDoo
VooDoo
30.10.2019 16:55 16:55

Трябва да се асфалтира улицата от първа поликлиника до светофара на Даймонт. От години там е ужасен пътя и няма кой да се сети.

Back to top button