Спорт

Гришо „яхна“ французойка в социалните мрежи, мачка и на корта в Париж

Непоказвани досега снимки на Григор Димитров и френската му колежка Ализе Лим забавляват феновете в социалните мрежи.

Двамата са добри приятели, а преди време се носеха слухове за романтична връзка между тях, които не се оправдаха. Смята се, че снимките са отпреди година. Не една от тях хасковлията е „яхнал“ Лим, а позата им е вдъхновена от графит на стената до тях.

Тенис

Междувременно, Гришо стартира с победа последния си турнир за годината – Мастърсът в Париж. Българинът надигра представителя на домакините Юго Умбер с 4-6 6-1 6-2.

В първия сет на Димитров му липсваше постоянство и въпреки че възстанови ранен брейк, в края не бе на ниво. След почивката обаче заигра по-разнообразно и търпеливо и бързо се върна в двубоя, а в третата част имаше тотално превъзходство, съобщава TennisKafe.com.

Във втори кръг победителят продължава срещу Давид Гофен. В общия баланс световният №27 води със 7-1 победи срещу белгиеца, последната от които дойде през 2018 година в Монте Карло. Най-паметната несъмнено е от Лондон през 2017 година. Тогава Григор спечели най-голямата титла в кариерата си, след като на финала на Nitto ATP Finals надигра Гофен със 7-5 4-6 6-3.

В Париж първата ни ракета се намира в горната половина на схемата, а ако мине и втори кръг, е в потока на Доминик Тийм, с когото би могъл да излезе в среща от трети рунд на надпреварата. В същата четвъртина е и Даниил Медведев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button