Регион

Педагогически съветник с наградата „Константин Величков“ на МОН

Педагогическият съветник в свиленградската Професионалната гимназия по селско стопанство и икономика „Христо Ботев“ Нели Щерева е носител на наградата „Константин Величков“, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Отличието се връчва ежегодно от Министерството на образованието и науката за Деня на народните будители – 1 ноември. Щерева заслужи наградата за постижения в работата с деца и ученици за преодоляване на проблемно поведение.

Днес Нели Щерева е в МОН за получаване на награда заедно с директора на гимназията Христина Милушева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
доню
доню
01.11.2019 9:01 9:01

Има една „психоложка“ в училище в Хасково – сладка работа! Нищо на прави по цял ден – оплаква се, че е заета и отчита дейност! Ама нали е нечия матрона на човек от РИО то – може и така. Някои хора така си живеят – да се ходи на работа като се наспиш, да работиш половин ден, да си пускаш постоянно болнични като ти стане напечено и има работа, или пък по две седмици – за диети. А че от психология нищо не разбира, и че се държи като махленска скандалжийка – здраве да е. Да и расте г….. на госпожъта!

Back to top button