Регион

И в Димитровград отмениха празничните концерти

Община ДимитровградПредвидените за последните два дни от програмата на празниците по повод празника на Димитровград концертни прояви са отменени във връзка с трагедията в Охридското езеро, където загинаха 15 българи вчера. Това потвърди за Haskovo.info кметът Стефан Димитров.

Съпричастни сме към болката на близките на загиналите при нелепия инцидент и още вчера включеният в програмата ни концерт на гостуващия танцов ансамбъл от гръцкия град Ферес не се състоя, каза още димитровградският кмет. Единствено столичният театър „Жар“ представи спектакъла си за децата.

Планираното за днес честване на Съединението с тържество пред паметника Трите поколения в кв. „Черноконево“ също се отменя. В 18 ч. там ще бъдат поднесени цветя и венци, а останалите предвидени прояви няма да се състоят, потвърди кметът на Димитровград Стефан Димитров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button