Регион

Хванаха крадци на телефони, хасковлия с дрога и мъж потрошил бус

28-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Вчера в 10 часа униформени са проверили дома на мъжа на улица „Ятак“. В една от стаите са намерени полиетиленов плик с 3 грама марихуана и плик с 3 грама хероин.

70-годишен димитровградчанин е хванат в кражба на телефон. В края на септември 27-годишна жена заявила, че забравила телефона си на пейка на булевард „България“. При разследването станало ясно, че възрастният мъж го взел и след разкриване на действията му го е върнал. Също за кражба на GSM в хасковския арест е бил 52-годишен мъж. Вчера по обяд той задигнал апарата от заведение в центъра на областния град, който по-късно предал на разследващите.

В харманлийската полиция през денонощието са били двама мъже. Първият е на 16 г., който откраднал колело от дом на улица „Спартак“. Вторият е 36-годишен симеоновградчанин, който след скандал със свой съгражданин, нанесъл щети по микробуса му Форд – счупени са предно и странични стъкла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button