Хасково

Търсят 39 специалисти в Хасково, заплатите са до 1 330 лв.

Община Хасково обяви подбор за наемането на 39 специалисти по проекта „Подай ръка на нашите деца“, съобщават от кметството.

За Преходното жилище за деца от 15 до 18 г. се търсят управител, социален работник и трудотерапевт. За Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства се търсят управител, четирима социални работници, по двама педагози и логопеди, трима психолози, специален педагог, сурдопедагог, двама рехабилитатори, двама трудотерапевти, медицинска сестра, по шестима детегледачи и хигиенисти, двама шофьори и технически сътрудник.

Основното брутно месечно възнаграждение на управителите е 1 330 лв., 1 250 лв. е на социалните работници, педагозите, рехабилитаторите и медицинската сестра. Трудотерапевтите и техническият сътрудник ще получават по 1 030 лв., психолозите – 940 лв., логопедите и сурдопедагогът – 630 лв., детегледачите – 950 лв., хигиенистите – 900 лв., а шофьорите – 1 100 лв.

11 коментара

 1. „техническият сътрудник ще получават по 1 030 лв., психолозите – 940 лв., логопедите и сурдопедагогът – 630 лв., детегледачите – 950 лв., хигиенистите – 900 лв., а шофьорите – 1 100 лв.“

  кво излиза?тоя дето „върти геврека“ взима най-много!е затова ще бягат хората с образование!

  1. Шофьор в днешни времена е една от най опасните професии. Всеки ден има загинали шофьори. Затова не достигат и заплатите им са високи.

  2. Да така е ,но за жалост бройките предварително са заети. Всички кандидатстваме но сме глас в пустиня. Кандидатстването е пълен фарс,за какво кандидатстваме -за заените вече места?
   Защо се обявява този конкурс като всички бройки предварително са заети-прах в очите. Пак мои и твои! Това сме ние българите.

  1. Може ли техния труд да се сравни с труда на една сестра в Ортопедия например

 2. ами да отидат да работят по поректа, като са им малко парите в детските градини и училищата. То колко ли работа вършат там, като им стиска да идат да се занимават с деца с увреждания и да получават повече. Хората предлагат-местата докоркото разбирам са свободни. Нали все ревем работа няма, ето има, сега заплатите били ниски -виждаме , че в този случай не са чак пък толкова ниски….дори им завидехте .Вечно недоволни хора .Така няма да се „оправим“ никога! Не може само да се мрънка, която и парит яда е на власт, който и кмет да дойде ако ще мрънкаме и ще се оплакваме изтривайки от бяс клавиатурите си…няма да ни бъде

 3. А тези, дето го измислиха това преходно жилище кого питаха дали има нужда от него?! Ние отдавна си затворихме институциите и сега ще събираме „съкровищата на страната“.

 4. Защо чистачката ще взема с почти 50% повече от логопеда и сурдопедагога??? Как това е защитено в проекта? На фона на дефицита на квалифицирани логопеди в социалната сфера и излишъка на неквалифицирани чистачки въобще, такиваз заплати изглеждат абсурдни и говорят за малоумност на определящия ги!

 5. Хигиенист-900лв. логопед-630лв?????Единият без квалификация, а вероятно и без образование….после се чудим защо има недостиг на определени специалисти.Каква мотивация ще има този логопед да работи с болни деца/ по добре е да стане хигиенист,нищо,че е учил 4 или 5години/

 6. Да така е ,но за жалост бройките предварително са заети. Всички кандидатстваме но сме глас в пустиня. Кандидатстването е пълен фарс,за какво кандидатстваме -за заените вече места?
  Защо се обявява този конкурс като всички бройки предварително са заети-прах в очите. Пак мои и твои! Това сме ние българите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button